woensdag 18 augustus 2010

Fatburner..

Dat ouderdom met gebreken komt is een algemeen bekend feit. Nu ben ik nog niet zo heeeel oud, maar toch, met 45 gaan bepaalde dingen achteruit -wat kwam ik ook alweer doen in de keuken?- ,zo ook mijn ogen, waarvoor ik een leesbrilletje heb, wat ik nu alweer een jaar of 3 op neus heb staan. Mooi brilletje, dat wel. Toch ben ik wel eens ijdel,-lees lui- zo ook gisteren ochtend. Lekker gedouched sta ik voor de spiegel mijn dagelijks schoonheidritueel uit te voeren, luchie op, haartjes drogen, dagcrèmetje op....helaas dagcrèmetje is al een week op, en telkens vergeet ik nieuwe mee te nemen.-wat kwam ik ook alweer doen in de keuken??-.
Aha, ik heb de dag ervoor in een oude handtas nog een proefmonstertje gevonden, verstrekt door de parfumerie die in Paris zit, maar toch gewoon hier in Spijkenisse. Blij pak ik het proefje en begin gezellig mijn gezicht te voorzien van een lekker naar munt -MUNT?? geurend zacht en romig laagje...denk ik...want al gauw is het crèmetje niet zo gezellig meer....mijn gezicht begint te tintelen, te branden en mijn ogen beginnen te tranen....wow, heftig spul...dit kan niet goed wezen...tenzij het een nieuw soort rimpelwegbrand gezicht zandstraal middeltje is....dacht t niet. Snel haal ik een etos make-up reinigingdoekje erover, en een watje met reinigingsmelk...blussen die hap...Nadat mijn ogen uitgetraand zijn scharrel ik toch maar eens mijn brilleke op om de verpakking van het proefje te lezen...fatburner for abdomen and hips...wash your hands after use and keep away from eyes....oeps....En hielp het nou? nee, mijn wallen zijn nog net zo dik...misschien de volgende keer iets langer in laten trekken? Of toch maar het brilletje gaan halen om te lezen wat er op de verpakking staat.....

6 opmerkingen:

La Maison en Wonderboom zei

Ha ha ha hier moet ik zoooo om lachen, en ja je snapt het al, ik herken het.
Heb eens in het donker nachtcreme staan smeren uit zo'n tubetje, dat bleek nogal bruine dagcreme te zijn en dat wel te zien aan mijn kussensloop.
Fijne dag
hermine

Dees zei

Hihihi, mijn huis ligt vol met leesbrilletjes...
Maar als ik er eentje nodig heb, zijn ze niet te vinden.
Hoewel,
Laatst ging ik slapen met een leesbril op en eentje in mijn haar. Frans lachte zich rot.
Alzheimer light zullen we maar zeggen....

MizzEl zei

Oh!! Gelukkig ben ik niet de enige!!!! hahahaha

ab-lah zei

Whahaha wat een actie ma bijna net zo mooi als chels haar ansjovis... LOL

Martine zei

ow, schat, je gaat steeds leuker schrijven en maakte mijn dag iets lichter als dat hij was!
Dank je.

Roelien zei

Oooooh, sorry maar ik moet hier heel erg om lachten. Wat een geweldig geestig stukje!