vrijdag 9 juli 2010

Vroeg....

Het is 05.18u en ik ben wakker. Nu moeten jullie weten, lieve kijkbuiskindertjes, dat MizzEl geen vroege vogel is, normaal gezien, maar vanochtend ben ik wakker. Vraag me af waarom. Zou het een voorgevoel zijn? Mijn dochter Danny had afgelopen zondag al mogen bevallen, maar de kleine uk zit nog lekker veilig in moeders schoot, heeft er nog geen zin in.Zou het vandaag.....?
Wat ga ik doen zo vroeg? Ik zit in de achtertuin, waar een heel orkest vogeltjes al een tijdje op is zo te horen, en waar het al mooi licht is, en aangenaam wat betreft temperatuur, het wordt een warme dag. Ik zou natuurlijk mijn camera kunnen pakken en eindelijk eens wat zonsopgang foto's gaan nemen, iets wat ik al zo lang van plan ben, maar weet eerlijk gezegd niet waar ik heen moet rijden om dat te doen. Ik geniet van de rust, geen auto's, geen kindergeluiden, lekker. Wat gaat deze dag me brengen? Ik ga nog een bakkie koffie inschenken. Ik houd jullie op de hoogte. Bonjour.

1 opmerking:

Martine zei

Heya... dat is vroeg. Ik ben ook de enige die al vroeg op is en zag jouw nieuwe post van 2 uur geleden!!! Dat maakt nieuwsgieriger. Spannende dagen voor jullie daar! Ik leef met je mee en goed dat je eruit gebleven bent. Benieuwd of je ook mooie foto's maakt.
Wij zitten in de bergen verstopt, dus geen zonsopgangen of -ondergangen, kan wel een mooi plaatje ervan gebruiken dus..