zaterdag 10 juli 2010

Bijzondere dagen.

Gisterenochtend schreef ik dat ik om 5 uur wakker werd....het tijdstip waarop -bleek later- mijn dochter Danny haar eerste weeën begonnen....bijzonder, dat onzichtbare lijntje...
 
Vandaag, 10-07-10, om 19,10, is ze bevallen van een prachtige dochter, mijn  eerste kleindochter. Ze heet Shea, en is werkelijk een plaatje! Alles gaat goed met moeder, kind en uitzinnige vader, en ik ben weer heel trots dat mijn dochter dit toch maar weer geflikt heeft! Ze heeft het aardig voor haar kiezen gehad, maar ze heeft zich er kranig doorheen geperst! You go girl! Wederom mocht ik aanwezig zijn bij de geboorte van een kleinkind, en dat is zo'n waanzinnige, speciale en dankbare ervaring, geweldig!

Voor Martine plaats ik deze foto van de zonsondergang van gisterenavond, bijzonder omdat hij vanaf de achterbank van de auto van mijn schoonzoon is gemaakt, onderweg naar hun huis om de bevalling van hun kindje af te wachten. Bijzonder omdat het een zonsondergang is met op de voorgrond de Botlek, dat is ons "uitzicht" ,terwijl jij door de bergen om je heen geen zonsop-of ondergang kan zien...ruilen?

Het waren twee hele bizarre, mooie, emotionele en vermoeiende dagen, maar ik had ze voor geen goud willen missen!

3 opmerkingen:

Martine zei

Wat een prachtig kindje Mizzle!!! Wat een ontzettend mooi helder koppetje, wonderbaarlijk en wat geweldig dat je deze foto wil delen met je lezers.
Ik voel met je mee en dat draadje... ja dat is er!
Ik heb jaren in oostvoorne gewoond. Gewerkt en familie in de drechtsteden. Wat ken ik die Botlek-scenes toch goed, zo goed! En die schitterende zons-op en -ondergangen!! apart met de industrie op de voorgrond als donkere profielen, soms zo vijandig vies en stinkend.
dus NEE, ik wil niet ruilen. Eén van de redenen dat we vertrokken zijn; nooit natuurlijke duisternis, altijd stank en de herrie van de Maasvlakte. Hoe mooi de omgeving van Oostvoorne ook kan zijn!!
Ik wens je een geweldige dagen toe; kleinkindje, trots, moedergevoel, zomer, finale voetbal, fantastische plannen om naartoe te leven, gezondheid (relatief), liefde!

Cilia zei

Gefeliciteerd met de geboorte van je mooie kleindochter.
Zeg, als het uiteindelijk geen Frankrijk word kun je nog altijd Noord Nederland in gedachten nemen. Is nog relatief veel ruimte en weinig industrie. Helaas geen bergen. Maar zeker weten een stuk rustiger als in het Westen van het land.
Wel een erg mooie foto trouwens. Groet, Cilia

Dees zei

Heel veel geluk gewenst met de geboorte van dit prachtige mensje!
Liefsa, Dees