woensdag 19 mei 2010

Hoezo snel?!?

Er is weer een hoop te melden...Waar zal ik beginnen? Okee, bij het begin dan maar. Gisteren kregen we een telefoontje van onze contactpersoon in de Morvan dus, dat het project van de baan was. Hij had direct een ander aanbod voor ons; n.l. een restaurant/barretje/voormalig hotelletje in een plaatsje van 1400 inwoners. Het restaurant/bargedeelte is beneden, samen met een kantoortje, keuken,2 koelcellen, een privé eetkamer en 2 kelders. Boven is het voormalig hotel, 1 woonkamer, 2 doucheruimtes en 8 kamers, thans in gebruik als woonhuis. Verder een zolder van 100 vierkante meter en een binnenplaats en groententuin.De huur voor het hele complex is een schijntje, 650 euro, en de overname een lachertje, 50.000 euro, dus voor de hele inboedel. In het dorp is een (nieuwe) basisschool, en een middelbare school, (met een aantal Nederlandse kinderen op beide scholen). Hij had al met de burgemeester over ons gesproken, en die ziet het helemaal zitten dat we komen, en had graag dat we dan ook de tattooshop daar wilden voortzetten, want dat vind ze wel heel hip en modern! Geweldig toch? Nu zou dat nooit onze hoofdbron van inkomsten kunnen zijn daar,dat is niet haalbaar met zo weinig inwoners, maar om erbij te doen.....dan kunnen we dat gewoon lekker blijven doen!(wat natuurlijk heel goed in ons originele plan past). Misschien kunnen we wel tattoo-vakanties organiseren, gezellig, mensen die op vakantie zijn bij ons en gelijk hun tattoos kunnen laten zetten! Ook zou ze kijken wat de mogelijkheid is voor een lapje grond voor een motorcamping, er zit een gewone camping, maar die wil liever geen motoren.Ze wil ons ook tegemoet komen met de overname kosten van het pand. Dit is allemaal wel heel mooi, en precies in ons straatje, toch nog tatoeëren, lekker koken voor gasten en de gezelligheid van een cafeetje! Pffff, het gaat wel heel snel zo! We zijn uitgenodigd om 18 en 19 juni te komen, dan is er een informatie en kennismaking bijeenkomst, en kunnen we het pand bekijken. We gaan dit zeker doen!
Ik heb natuurlijk wel gelijk zitten surfen op het net, en de omgeving ziet er echt heel mooi uit, heuvels, watervallen, bossen en weilanden, heel landelijk en mooi!
Ook hier gaat ineens alles heel snel, we hebben een potentiele koper voor de shop! Hij heeft waarschijnlijk ook interesse in ons huis, dus wie weet.....Ons plan was om volgend jaar zomer te vertrekken, maar zoals alles er nu uit ziet zou dat wel eens veel eerder kunnen zijn..........

5 opmerkingen:

Roelien zei

Tssssss, mens wat gaat het hier opeens snel!!!!

Ik hoop en duim dat het allemaal gaat zoals jullie graag willen! Positive thinking makes the difference, liefs Roelien

Dees zei

Spannend!

Martine zei

gaaaaaaf! dus een ritje volgende maand naar 1 van de mooiste regio's ! laatje niet weerhouden door de snelheid, voelt het goed dan is het goed.

dorie zei

sluit me aan bij Martine, luister naar je gevoel. Prachtige foto trouwens, zie ik al helemaal omgezet in een krullige tattoo ...

MizzEl zei

Ja dames, zo is dat. Ik ben gelukkig wel een mens dat naar mijn gevoel luistert, (met een tikkeltje gezond verstand), maar ik ben van mening dat als iets voorbestemd is, dat het dan op je pad komt. En dit komt nu op ons pad. In een iets andere vorm en een andere streek en heel wat sneller als ons originele plan, maar dat heeft een reden denk ik dan. Welke dat is? Daar komen we wel achter. Of niet. Ook goed.