donderdag 13 mei 2010

Dag 7, vrijdag rustdag & zon!


Ondanks onze plannen op bezoek te gaan bij lieve mensen die ons daartoe uitgenodigd hadden als we in Frankrijk waren,hebben we dat helaas niet meer kunnen doen.(sorry Resi) Er is zoveel tijd gaan zitten in het rondrijden, we hadden heel naïef geen rekening gehouden met het feit dat er erg veel door bergwegen gereden moest worden, en dat die kilometers langer duren dan via de snelweg rijden.Vandaag wilde Johann een rustdag, logisch aangezien hij morgen weer een hele ruk moet rijden.De weergoden waren ons gunstig gezind, al bij het wakker worden piepte de zon vanachter de berg de slaapkamer in, zalig. Buiten koffie gedronken en ontbeten, en me laten doorwarmen, de kou van de afgelopen dagen was tot in mijn botten gaan zitten.
Gisterenavond zaten we op de bank, gewikkeld in dekens, met onze voeten bij een petroleumkacheltje, heel knus, dat wel.Maar vandaag dus de zon! De kids spelen de hele dag in de wat hoger gelegen hooischuur, en ik lig met mijn dikke luie gat in een stoel, in bikini, luisterend naar zoemende bijtjes en vliegende vliegjes. Af en toe zie ik in een hoekje van mijn ogen een mooie vlinder in de vlinderstruik, en grijp dan mijn camera die standaard binnen handbereik ligt, om deze fladderende schoonheden te vereeuwigen.
Genieten met een hoofdletter G. We doen even een wasje tussendoor, bakken pannenkoeken-beloofd is beloofd- en wandelen even het bospaadje af.
Maken een praatje met passerende buurtjes, schieten nog meer plaatjes.s'avonds barbeque-en we nog maar eens, hadden nog een berg vlees in de vriezer, lekker met sla en patatjes.Dan moet er ingepakt worden, ik schuif het zo lang mogelijk voor me uit, ik wil niet weg, ik wil hier blijven.

5 opmerkingen:

Roelien zei

Resi, is dat de Resi van Limbeek.blogspot.com?????

MizzEl zei

Ja...dat is ze...

Roelien zei

Ik heb net ook even de andere dagen gelezen en de foto's bekeken! Prachtig allemaal en leuk dat het inderdaad om Resi gaat, ik lees haar blog ook al een tijdje (ken haar niet persoonlijk, maar voel een soort verwantschap met haar omdat ze uit hetzelfde gebied in NL komt als ik, omdat haar man en kind dezelfde naam hebben als die van mij, omdat ze in Frankrijk woont natuurlijk, allemaal zo leuk en vertrouwd!!!)

Ik hoop dat jullie je plan om naar Carcassone te verhuizen waar gaan maken, leuk om mee te lezen!

Groet Roelien

Dees zei

Joh, wat maak jij mooie foto's!

MizzEl zei

Dank je wel, is hobbie!