Men neme:
- 10 drumsticks
- 3 grote uien, grof gesneden
- 3 à 5 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 tomaat, fijngesneden
- marsala poeder, zo'n 6 eetlepels
- zout en peper
- desgewenst 1 à 2 madame jeanet pepers
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 3 maggieblokjes
- laurierblaadje
- 6 gekookte eieren
- 10 - 15 aardappelen
Laat het geheel op een laag pitje lekker
pruttelen tot de aardappelen gaar zijn.
Je kunt natuurlijk ook kousenband toevoegen, of spercieboontjes, of snijboontjes. Deze maak je als volgt: fruit een uitje in een lepel olie, voeg een fijngesneden tomaatje toe, een maggieblokje, en voeg de boontjes toe. Laat dit zachtjes gaar smoren en voeg naar smaak zout & peper toe.
De rotiplaat (soort pannenkoek) koop ik altijd kant en klaar bij de toko, die hoeft alleen maar even in de magnetron opgewarmd te worden.
EET SMAKELIJK!!
6 opmerkingen:
Had maar even gebelt want ik weet hoe lekker jij het maakt
liefs ma
Hahaha, dank je wel moeders, maar de foto's zijn van een tijdje terug, vandaag quiche Loraine gemaakt, ook lekker!
Zalig! Ik at dit vaak toen ik op Curaçao woonde. Ik kom hier via Zuster Klivia....
Ik vind Roti helemaal geweldig... zó lekker. Quiche is ook super. Jeetje. Zou ik iets met eten hebben? ;)
Maandag nog naar moedersrecept gemaakt thuis en het was weer heerlijk ;-)
aha dat had ik eerder moeten lezen (sorry loop een beetje achter met het bijhouden van diverse blogs) - na de goulash werden mijn kippenbouten maar weinig gewaardeerd, er zat geen smaak aan. K'zie nu waarom. Volgende week herkansing en kousenband op het boodschappenlijstje vandaag!
Een reactie posten